Aktivitetslederkurs i Barneidrett

14.-15. oktober arrangerer Drangedal kommune i samarbeid med Telemark idrettskrets, aktivitetslederkurs i barneidrett. Kurset er en del av aktivitetsuke i høstferien.

Vil du ha tips til hvordan du legger til rette aktivitet slik at barn mellom 5 og 12 år mestrer, opplever idrettsglede og har lyst til å komme på neste trening? I samarbeid med folkehelsekoordinator i Drangedal kommune, arrangerer Telemark idrettskrets kurs 14.-15. oktober. Kurset varer fra kl. 10:00-16:00 lørdag og søndag, og er gratis for deg som deltaker.

Hva lærer du?

• Idrettens barnerettigheter og Bestemmelser om barneidrett.
  • Barns utvikling og aldersrelatert trening.
  • Organisering av hensiktsmessig aktivitet.
  • Egen trenerrolle.

Hver deltaker må gjennomføre en e-læringsmodul i forkant, noe man får info. om ca. en uke før kurset. Aldersgrense er 15 år og påmeldingsfristen er 5. oktober.

Meld deg på til Folkehelsekoordinator i Drangedal kommune, Kari Vogsland: tlf. 413 06 354 / kari.vogsland@drangedal.kommune.no

NB! Kurset kan kvalifisere til deltidsjobb som aktivitetsleder i Åpen hall i Drangedal.

Velkommen til et lærerikt og inspirerende kurs med barneidrettsekspert og utdannet idrettslærer, Anette Selstø Haugersveen!

Publisert: 02.10.2017 15:34
Sist endret: 02.10.2017 15:50