Drangedal Næringsfond

Drangedal Næringsfond er midler tilført fra Drangedal Sparebank og Drangedal kommune med formål å bidra til å skape nye varige arbeidsplasser i Drangedal. Næringsdrivende og gründere kan søke støtte til sitt prosjekt hvis det kvalifiserer. Det vises ellers til vedtektene for Drangedal Næringsfond som ligger under «Næring» på Drangedal kommunes hjemmeside. Fondet ønsker å bli kjent med ditt prosjekt og aktivt bidra til at det lykkes. Fondet har mulighet til å hente inn kompetent bistand fra våre samarbeidspartnere i Proventia, Telemark Næringshage og Innovasjon Norge.

Søknadsfristen er fortløpende, men i denne runden settes fristen til 15.september. Kontakt daglig leder Tore Halvorsen (tore.halvorsen@vig.no – mobil 98412859) og be om et møte.

Publisert: 19.05.2020 11:06
Sist endret: 19.05.2020 11:08