ICDP - Foreldrekurs

Trenger du/dere noen å snakke med om barna deres og om det å være foreldre?

Vi ønsker alle det beste for barna og ungdommene våre. Det å være foreldre gir mye glede. Denne gleden blander seg i kortere eller lengre perioder med bekymringer og det kan være vanskelig å være foreldre. Det hender vi kommer i en runddans der vi krangler mye med barna eller ungdommene våre.

Vi foreldre er heller ikke alltid enige oss imellom om hva som er riktig avgjørelse og hva som er rett svar til barna våre. Dette kan gjøre det vanskelig for oss å være foreldre. Det kan også gjøre det vanskelig å være barn eller ungdom i familien. Hvorfor blir det slik tro?

ICDP foreldreveiledning gir ingen fasitsvar, men kan være til god hjelp.

Torsdag 24. september kl 18-20 starter det opp et nytt ICDP - foreldreveiledningskurs i kommunestyresalen, Drangedal kommune.
Har du lyst til å være med eller om du ønsker en en-til-en samtale, nøl ikke med å ta kontakt med Brit-Elin Kilane på mobil 409 05 318 eller
e-post brit-elin.kilane@drangedal.kommune.no

Her finner du mer informasjon om hva ICDP foreldre kurs er

Innbydelse til ICDP- kurs 2020