Lån en drangedøl!

På Drangedal bibliotek kan du nå låne en drangedøl! I tillegg til bøker, magasin, filmer og lydbøker, utvider nå biblioteket tilbudet til å omfatte levende drangedøler. Først ut er ordfører Tor Peder Lohne.

Initiativet, som kommer fra ordfører Lohne, omfatter at man nå kan låne en drangedøl for en god samtale (drangedøler er stort sett hyggelige og imøtekommende), eller kanskje det er behov for hjelp til enkle gjøremål? Det kan for eksempel være en god mulighet for innflyttere å bli kjent, eller få svar på ting man lurer på.

I tillegg til ordføreren, står foreløpig biblioteksjef Lasse Robertsen og bibliotekansatt Anne Kjendsheim på listen over drangedøler som kan lånes.

Først ut er altså ordfører Tor Peder Lohne, som kan lånes en times tid, fredag 19. mai kl. 12:00 - 14:00.

Ønsker du å være en drangedøl som lånes ut, kan du kontakte Drangedal bibliotek, tlf.  35 99 78 00, mail: lasse.robertsen@drangedal.kommune.no eller stikk gjerne innom biblioteket i Drangedal sentrum, Sofiesgt. 2. Det er også mulig å kontakte fagleder for kultur: Johnny G. Stene: jgs@drangedal.kommune.no

Drangedal bibliotek

Publisert: 12.05.2017 08:47