Ordfører Tor Peder Lohne inviterer til Drangedal 2030

Vil du være med og forme framtidens Drangedal? Til våren skal folkevalgte i Drangedal vedta ny kommuneplan - selve kokeboka for hvordan Drangedal skal utvikles det neste tiåret og videre. Til driv, drøm og dugnad inviterer du som bryr deg om lokalsamfunnet, til kick-off i Tokestua fredag 14. desember klokka 18!

Her får du en helaften med inspirasjon, sterke historier, suksesser, fiaskoer, utfordringer, lapskaus og grovbrød. I tillegg vil det blir utdelt Drangedal kommunes kulturpris for 2018. Vi håper på stinn brakke med engasjerte og kreative drangedøler som våger å tenke stort!

Kommunen spanderer det som blir en miks av bygdekveld, folkemøte og konferanse - men du MÅ skaffe deg en gratisbillett jo før jo heller for å sikre deg en av de 200 plassene i Tokestua. Først til mølla! Billett kan du skaffe deg her: https://styrk.hoopla.no/sales/drangedal2030

Med spennende og engasjerende innledere både fra Drangedal og andre steder, og en frittgående Styrk Fjærtoft som kveldens programleder, er det duket for klar tale, takhøyde og tydelige utfordringer.

Programmet finner du her: Program Drangedal 2030

Velkommen til en inspirerende kveld!

Publisert: 08.12.2018 21:00
Sist endret: 08.12.2018 21:05