Vi arrangerer musikalkurs

Er du glad i musikalene fra West End eller Broadway? Er du interessert i musikk, dans og drama? Har du lyst til å opptre på en scene? Er du mellom 10-25 år? Da er kanskje vårt musikalkurs noe for deg!

Kulturkontoret tilbyr nå et lite sommerkurs i musikal/musikkteater. Over 2 fulle dager blir det gitt god innføring i BÅDE sang, dans/koreografi og teater i ett og samme kurs. Kurset ledes av profesjonelle instruktører og inkluderer 1 måltid pr. dag og fremføring på scene (lukket visning i Tokestua kultursal).

Kursets målgruppe:

10-25 år. Opplæring blir tilpasset nivå og alder.

Påmelding / søknadsskjema:

Frist er 1. juli 2017 - Fyll ut dette søknadsskjema og send inn til postmottak@drangedal.kommune.no

Kursets omfang:

Lørdag 12. august kl. 10-16
Søndag 13. august kl. 10-16 (avsluttes med visning kl.16.30)

Kursets innhold:

Felles oppvarming, teaterlek, improvisasjon, innstudering av sang, tekst, formidling, dans og koreografi! Vi blander sang, dans og teater i en herlig form og vil du prøve alt samtidig, har du nå en ypperlig mulighet! Kurset avsluttes med en lukket visning for familie og venner. Det blir felles lunch begge dager.

Pris:

Kr. 825,- pr. deltaker (dette inkluderer 1 måltid pr. dag). Vi gir kr. 200,- i familierabatt pr. familiemedlem.

Instruktører:

Lena Bart Aarstad
- Utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA). Jobber som musikalartist, skuespiller, tekstforfatter, regissør og produsent

Jannicke Irwin Abrahamsen
- Utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo avd. Statens Balletthøgskole. Jobber som musikalartist, danser, produsent, regissør og koreograf.

Espen Gjelstad Gundersen
- Profesjonell musiker med lang erfaring innen musikalsk arrangering, og som repetitør og kapellmester på større musikalske oppsetninger. Har turnert med ulike besetninger og erfaring fra studioproduksjoner.

For mer informasjon:

Kontakt fagleder kultur: Johnny G. Stene (tlf. 977 78 195)

Publisert: 26.04.2017 11:17
Sist endret: 26.04.2017 11:23