OM OSS

Fakta om Drangedal kommune

Drangedal kommune er en brukerorientert kommune som legger vekt på å levere gode tjenester til kommunens innbyggere, blant annet ved å ta i bruk elektroniske løsninger til beste for innbyggerne. Drangedal kommune har i underkant av 4200 innbyggere og ligger i nedre Telemark. Her har man nærhet til både kysten med skjærgården, og til fjellet med Gautefall skisenter og biathlonanlegg for helårsdrift.  Man finner et rikt kultur- og foreningsliv i bygda med den helt nye kultur- og kinosalen Tokestua.

Vi har fine oppvekstvilkår for barn, ny 10-årig skole i sentrum og full barnehagedekning. Det er 1 times biltur til byene i Grenland, og ferge fra Larvik nås på under 1, 5 timer. Tokevannet innbyr til rekreasjon med bading, båtliv og øyer. Stedsutviklingsprosjektet Toke Brygge skaper ny aktivitet og attraktivitet i sentrum.

Organisasjonen

Drangedal er organisert i en tradisjonell hierarkisk struktur med en sentraladministrasjon/stabsfunksjon og tre kommunalområder.
Øverste adminstrative leder er Rådmannen.
Hvert kommunalområde ledes av en kommunalsjef.

Organisasjonskart

Publisert: 17.11.2015 15:18