Audition til musikaloppsetning i Tokestua!

I Tokestua kultursal (Drangedal) blir det 20. september premiere på en av de virkelig store musikalske produksjonene i Telemark denne høsten. Da oppføres den egenproduserte musikaloppsetningen “MUSIKAL-LA-LAND – en reise i musikalenes verden”. Det er i utgangspunktet satt opp forestillinger over 2 fortløpende helger.

I den forbindelse søker vi etter talenter innen sang og/eller dans – barn (fra 7 år), ungdom og voksne.

Regi og koreografi er ved Jannicke Irwin Abrahamsen og kapellmester og repetitør er Espen Gjelstad Gundersen.

FRIST PÅMELDING: 5. MARS, til johnny.stene@drangedal.kommune.no eller Drangedal servicekontor (35 99 70 00)

Vi arrangerer audition på følgende tider/steder:

*11/3 i Tokestua kultursal fra kl. 11:00

*15/3 i Ibsenhuset (Skien) fra kl. 17:00

Her kan man i utgangspunktet selv velge hvor det passer best.

Det skal fremføres 1 sang på audition:

*7-12 år - her kan deltakere velge mellom: 1. Teddyen min/Lille Grethe, 2. Castle on a Cloud fra Les Miserables, 3. Hiv og Hoi fra Kaptein Sabeltann, 4. Kanskje/Maybe fra Annie eller 5. Valborg fra Olsenbanden Jr.

*13-16 år kan velge mellom: 1. Selmas Sang fra Snøfall ( Eva Weel Skram), 2. On my own fra Les Miserables, 3. Yesterday ( Beatles), 4. La det swinge (Bobbysocks), 5. Make you feel my love/Fordi jeg elsker deg (Dylan/Adele/Bratland) eller 6. My favorite things fra Sound of music

*Over 17 år kan velge valgfri sang. Her må noter medbringes

Dette blir den 4. store musikaloppsetningen som settes opp i Tokestua kultursal. Til nå har de tidligere tre forestillinger blitt sett av 5.500 publikummere. Disse oppsetninger har fått strålende mottakelse av både presse og publikum.

Publisert: 23.02.2018 10:11
Sist endret: 23.02.2018 10:12