Bli med i trekningen av gratis billetter

Bli med i trekningen av 300 gratis billetter til forestillingen "Ditt nye fylke - en forestilling om Vestfold og Telemark" i Bølgen kulturhus i Larvik 24. januar

24. januar 2020 arrangerer den nye fylkeskommunen med samarbeidspartnere "Ditt nye fylke - en forestilling om Vestfold og Telemark" i Bølgen kulturhus i Larvik.
Målet med arrangementet er å samle innbyggere og samarbeidspartnere til en markering av den historiske begivenheten det er at Vestfold og Telemark blir ett fylke.

300 billetter skal trekkes ut og deles ut gratis til innbyggerne i Vestfold og Telemark. De som ønsker å delta i trekningen, må fylle ut et enkelt registreringsskjema. Vi ønsker å sikre en så bred deltagelse som mulig og kommer til å trekke ut vinnere fra alle kommuner og et visst antall fra hver kommune basert på innbyggertall.

Mer informasjon om arrangementet og registreringsskjema finner du her

Trekning av billetter gjøres den 18. desember og hver vinner får to billetter til forestillingen.

Publisert: 09.12.2019 10:05
Sist endret: 09.12.2019 10:17