Camp Jomfruland - ekstrem høstferie!

Drangedal og Kragerø kommuner samarbeider om aktiviteter i høstferien. På Camp Jomfruland, kan alle ungdommer mellom 14 og 19 år delta på film- og stuntkurs og fartseventyr med Kragerø Rib.

I tillegg til film-/stuntkurs og fartsylt tur med Rib i kragerøskjærgården, blir det pendelhopp fra kammerfossbrua - muligheter for heftige opplevelser i høstferien, altså.

Heftig opplegg!

KragerøRib starter eventyret med fart og spenning i skjærgården. Vi reiser først til Kammerfossbrua for å hoppe pendelhopp. Turen går så til Jomfruland hvor vi tester ekstreme fartsgrenser.

Film- og stuntkurset ledes av mangeårige stuntkvinne og filmskaper Thea Fjørtoft. Vi lærer hvordan å gjennomføre stunts som egner seg på film og scene. Vi lærer å filme og å redigere med Ipads og Iphones, samt alt det andre som skjer bak kamera.

Førstemann til mølla

Camp Jomfruland er på Øitangen. Det er bare plass til 16 deltakere – så vær rask med å melde deg/dere på (det kan være lurt å skrive hvem du/dere vil være på rom sammen med)!

Opplegget passer for ungdom 14 – 19 år. Det er en egenandel på kr 900.- (det er her mulig å be om fritak fra egenandel ved behov).Frokost, lunsj og middag er inkludert i prisen.

Oppmøte: tirsdag 10/10 kl. 13.00 på bryggen ved Kiwi i Blindtarmen.

Retur fredag 13/10 kl. 12.00 samme sted.

NB! Maten er ikke uten allergener/gluten. Ved behov, kan arrangør kontaktes (se under).

Påmelding og spørsmål

Påmelding og spørsmål sendes per epost til Knut Arntzen på Kragerø kulturkontor: knut.j.arntzen@kragero.kommune.no

Arrangør:
Kragerø Kulturkontor, i samarbeid med SørNorsk Fimsenter, Fjørtoft Kulturproduksjoner, DNT, Norsk Folkehjelp Kragerø, KragerøRib og Drangedal kommune.

Publisert: 20.09.2017 16:22
Sist endret: 20.09.2017 16:33